Vrača se Matic Grušovnik
Košarkarske novice
18 julij, 2024 po
Vrača se Matic Grušovnik
Dominik

Dobrodošel, Matic Grušovnik!

V Laško se vrača Matic Grušovnik, ki je v barve našega dresa nosil že med leti 2019-2022. V pretekli sezoni je branil barve polzelskih Hopsov, za katere je v povprečju dosegal 14 točk in 4,4 skokov na tekmo.

Nejc Kobal, glavni trener: 

Matic je v zadnjih sezonah ogromno napredoval in se v Laško vrača kot izmed glavnih nosilcev naše igre. Igra lahko na več položajih, je dober atlet in verjamem, da bo s svojimi izkušnjami velika pridobitev za našo mlado ekipo. Glede na to, da gre za Laščana pa bo atraktiven tudi za domačo publiko in ne dvomim, da bodo tudi zaradi njega tribune na domačih tekmah bolj polne.

Matic Grušovnik:

Po dveh sezonah se spet vračam v Tri lilije. Okolje ter mesto že zelo dobro pozam,  kar je tudi pripomoglo pri odločitvi za povratek, saj bo to že moja četrta sezona v zeleno-belem dresu. Čaka nas težka sezona, tako ekipno, kot posamično. Za nas bo vsaka tekma pomembna, neglede na nasprotnika, zato bo treba biti skoncentriran od začetka zbora priprav do zadnjega sodniškega piska na zadnji tekmi prvenstva. Zato bi tudi ob tej priliki povabil navijače, da spet napolnijo dvorano, kot so jo v prejšnji sezoni v končnici 2. SKL!
Share this post